• The Little Mermaid

    7 & 8 okt.

    Dompel je met de Maxi’s onder in de kleurrijke onderwaterwereld van de zee. Leef mee met de belevenissen van de avontuurlijke en vasthoudende kleine zeemeermin Ariël, die uiterst benieuwd is naar de mensenwereld boven de zeespiegel. Een heerlijke musical met aanstekelijke liedjes, vrolijke, uitgesproken en originele onderwaterdieren en een prachtig verhaal over het volgen van je hart en een – op het eerste oog - onmogelijke liefde.


The Little Mermaid


In deze Disney musical van de Maxi’s gaat de kleine zeemeermin Ariël samen met haar vissenvriendje Botje geregeld op onderzoek uit in wereld boven water, geheel tegen de zin van haar vader Koning Triton, die mensen als gevaarlijke wezens ziet. Tijdens een van haar uitstapjes ziet Ariël aan boord van een schip de knappe prins Erik, en ze is op slag verliefd. Wanneer het schip in een storm belandt en vergaat, redt ze prins Erik en brengt ze hem veilig aan land. Hij wil naderhand dolgraag weten wie hem gered heeft, maar hij herinnert zich alleen haar prachtige stem. Triton is uiteraard woedend als hij ontdekt dat Ariël verliefd is geworden op een mens. Verdrietig en kwaad gaat ze naar de zeeheks Ursula, met de grote wens om haar benen te geven zodat ze naar prins Erik toe kan. Ursula stemt daarmee in, maar alleen onder de voorwaarde dat Ariël in ruil daarvoor haar stem inlevert.

Zal Ariël het hoofd uiteindelijk boven water kunnen houden, zich weten te bevrijden uit de tentakels van Ursula en haar grote liefde vinden?

Reserveren