• De Max-Mini’s brengen de musical Descendants ten tonele! Met een heerlijk stoere sound & vol humor en bekende personages. 

    Mel en haar vrienden gaan op bezoek in Auradon, waar alle sprookjeshelden wonen. Mel zelf is de dochter van Maleficent, een slechte, zwarte fee. Zal Mel in haar moeders voetsporen treden of haar eigen weg volgen…? 


Descendants de Musical


Je hebt vast wel ooit een keer gehoord van Belle & het Beest? Of van Cruella de Vil? Of van de Goede Fee?

Hun verhaal gaat verder. Namelijk met hun kinderen, oftewel de Descendants

We volgen Mel (dochter van Maleficent) en haar vrienden, die door de nieuwe koning in spe, uitgenodigd zijn in Auradon, om te kijken of deze kinderen van slechteriken, kunnen leven tussen de goede sprookjeshelden. In eerste instantie focust de vriendengroep zich op het bemachtigen van de toverstaf van de Goede Fee. Met die staf kan Het Kwaad voor altijd de macht overnemen. Maar ze komen er steeds meer achter dat ze eigenlijk zoekende zijn, want willen ze wel echt mensen kwaad doen zoals hun ouders dat doen? (lees: Malifecent, Jafar, Cruella de Vil, De Boze Koningin). Hun ouders zijn zeker voorstanders van hun slecht-zijn, maar wat willen zij zelf?

Ondertussen zijn de goeieriken in de war gebracht door de misschien wel slechte kinderen. Een oordeel is snel geveld; “eens slecht, altijd slecht”. Maar ook zij beginnen hieraan te twijfelen.

Nieuwsgierig geworden?

Noteer de uitvoeringen vast in uw agenda!

za 29 juni ’19 om 19.30 & zo 30 juni ‘19 om 14.30

Reserveren