• Alice in Wonderland

    13 & 14 april


    Alice in Wonderland is een prachtige musical met vele mooie liedjes en een boodschap over anderen niet beoordelen op wat je ziet, maar proberen te kijken naar wie ze werkelijk zijn. Op 13 en 14 april duiken we met onze Midi’s, jongeren van 12 tot 16 jaar, in een konijnhol om samen Wonderland binnen te stappen.


Alice in Wonderland


Het verhaal van Alice in Wonderland is door het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) prachtig opnieuw uitgebracht en wordt door onze Midi’s uitgevoerd in De Bernardus in Made.


Het bekende verhaal is gebleven, maar in deze versie zien we iets meer van het leven van Alice in de “gewone” wereld.  Als Alice daarna in Wonderland terecht komt, zien we dat Alice iedereen lijkt terug te zien uit haar “gewone’ leven, maar dan net even anders. Zo lijkt haar gemene juf wel heel erg op de Hartenkoningin en zien we daar nu een wit konijn rennen, dat net als haar vader altijd te laat komt?

Alice maakt al snel nieuwe vrienden en komt erachter dat de Hartenkoningin iedereen onthoofd die niet doet wat zij wil. De Dodo moet terecht staan en Alice besluit hear te redden. Gelukkig helpen haar vrienden haar door het vreemde Wonderland. Op haar weg ontdekt Alice dat je moediger bent dan je denkt, dat mensen soms anders zijn dan ze lijken en dat zelfs haar gemene juf in de “gewone” wereld ook maar een mens is. Een prachtig verhaal met vrolijke, maar ook gevoelige liedjes over moed, doorzetten, vriendschap en kijken naar wie iemand nu werkelijk is.

Reserveren