• Over de Midi's

    De Midi’s zijn jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Elk jaar zetten zij rond april een nieuwe musical op de planken. Elke week wordt geoefend met spel, dans en zang en het plezier van het repeteren van een musical staat voorop. Daarnaast zorgen we met afwisselende spelvormen dat ook sociaal emotionele omgang met elkaar wordt gestimuleerd. Het groepsgevoel en jezelf durven en mogen zijn in een groep vinden we erg belangrijk.


Meer info


Midi's

De Midi’s repeteren het gehele schooljaar (met uitzondering van de vakanties) elke woensdag van 18.00/18.15 uur tot 19.45 uur in de Mayboom in Made. Zij hebben een jaarlijkse uitvoering rond april. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via midis@minimaxitheater.nl

Even voorstellenPaul Schunck

Wie mij kent als ICT’er verwacht vaak niet dat ik als hobby graag zing en meedoe aan musicals. Opgegroeid in een muzikaal gezin waar zingen en muziek maken met de paplepel werd ingegoten en zo ben ik dan op latere leeftijd bij het MMT aangesloten. Naast dat ik zelf op de planken sta en lesgeef, neem ik ook deel aan het bestuur van het MMT (Mini Maxi Theater) als penningmeester.


Cindy Prins

Als pedagoog werk ik dagelijks met ouders en kinderen van alle leeftijden. Het begeleiden van kinderen bij de musical voelt voor mij als een ontspannen aanvulling naast mijn werk. Ik speel al jaren bij de Maxi’s en ben meerdere jaren leiding geweest bij de Ienie-Mini’s. Bij de opstart van de Midi’s (november 2020) ben ik met veel plezier mee geschoven als leiding naar deze groep.