• Over de Ienie-Mini's

    De Ienie Mini’s, onze jeugdgroep van 9 tot 12 jaar, treden in juni 2020 op met hun nieuwste musical Dolfje Weerwolfje. De kaartverkoop start in het voorjaar van 2020. Wilt u alvast meer informatie over deze musical klik dan snel verder. 


Dolfje Weerwolfje

De Ienie Mini’s spelen op 13 en 14 juni 2020 hun nieuwste musical Dolfje Weerwolfje. Dolfje Weerwolfje vertelt het verhaal van een jongetje Dolfje. Bij volle maan veranderen zijn handen in klauwen, op zijn hoofd groeien puntoren en hij krijgt een staart. Dolfje is een weerwolf!

Wat zal er gebeuren als zijn ouders hem zo zien? En het meisje dat hij zo leuk vindt, zij mag nooit te weten komen dat hij een weerwolf is. Als zijn buurvrouw hem betrapt in haar kippenhok loopt Dolfje ook nog eens gevaar!

Deze musical gebaseerd op het bekende boek van Paul van Loon is een beetje spannend, maar bovenal een heel vrolijk verhaal voor het hele gezin.

De kaartverkoop start in het voorjaar van 2020. Houd ons website en facebook in de gaten. Wilt u nu alvast meer informatie dan kunt u contact opnemen via ienieminis@minimaxitheater.nl