• Over de Ienie-Mini's

    Hoera! We zijn gestrand! De nieuwste musical van de ienie mini’s. U kunt uw  tickets hier bestellen. Ook zo benieuwd waar ons stuk over gaat? Lees dan snel verder. 


Hoera! We zijn gestrand!


Een warme zomerdag. Zon, zee, strand, en van alles te doen. 


Het artiestenduo Sunset is met autopech gestrand en wil absoluut niet herkend worden door hysterische fans. Op het strand zien we verschillende badgasten. Waaronder Piet en Nel, hij zit zwaar onder de plak bij zijn bazige vrouw. Ook de giechelende meiden Nance en Suus, het vervelende jongetje Joost met zijn Amerikaanse au pair en de verlegen schrijster Jip hebben vandaag als hun stranddag uitgekozen. Plots komen er drie matrozen aangevaren. Zij hebben een fles met een raadselachtige code bij zich. Stoere bodybuilder BJ probeert samen met Joost het raadsel op te lossen.  Ondertussen valt er genoeg te beleven tijdens de  beachball-wedstrijd, een surf-spektakel en niet te vergeten de snelcursus EHBO. Dit alles wordt georganiseerd door de moedige strandwachten.


Kortom een vrolijke musical voor het hele gezin,  waar van alles gebeurt, vol met humor en bovenal "zonnige" liedjes en dans!


Bestel uw tickets in de voorverkoop, voor slechts €6,00 per persoon.