• Over de Ienie-Mini's

    Ienie-Mini's

    De Ienie-Mini’s bestaan uit een groep van ongeveer 20 kinderen. Zij zijn binnen het Mini Maxi Theater de jongste groep met kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Deze groep met enthousiaste kinderen repeteert een heel jaar erg hard om uiteindelijk rond juni een fantastische musical op de planken te zetten. Wilt u meer informatie? Klik dan snel verder. Of neem contact met ons op via ienieminis@minimaxitheater.nl.


Meer info


Ienie-Mini's

Naast dat we het natuurlijk belangrijk vinden een goede musical neer te zetten, draait het in onze groep vooral om plezier en ontspanning. We creëren een veilige omgeving voor een kind om zijn of haar kwaliteiten op een podium te kunnen ontdekken. Dit betekent dan ook dat wij geen audities houden, ieder kind mag en kan meedoen.

De repetities vinden plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Mayboom in Made. Wij repeteren hier iedere woensdagavond van 18.00 tot 19.45, dit gebeurt afwisselend in de panoramazaal, kapelzaal of de theaterzaal. We hebben een inloop van 18.00 tot 18.15. U kunt als ouder van 18.00 tot 18.15 altijd binnenlopen als u ons iets wilt vragen. Om 18.15 starten wij onze les. Omdat een kind een rol krijgt in de musical, wordt er verwacht dat hij/zij wekelijks aanwezig zal zijn tijdens de repetities.

Elke les besteden wij veel aandacht aan het groepsproces. Samenwerken, vertrouwen op elkaar en in jezelf. Wij doen dit in spelvorm, verder wordt er natuurlijk gezongen, gedanst, geïmproviseerd en oefenen we elke week het spelen van scenes. Ook na de uitvoeringen repeteren wij gewoon door. We gaan dan meer improviseren, kijken soms al naar tekst en liedjes uit het stuk van het volgende jaar. De repetities stoppen pas als de zomervakantie start.

Even voorstellen

Sanne van Leijsen

Ik ben Sanne van Leijsen, 23 jaar oud en ik kom uit Made. Sinds mijn 11e jaar zit ik al bij het Mini Maxi Theater. Ik ben begonnen bij de Ienie-Mini’s en ik ben uiteindelijk doorgestroomd naar de volwassengroep. Sinds 2016 ben ik leiding bij de Ienie-Mini’s. Naast het lesgeven op de woensdagavond, ben ik kleuterjuf op basisschool ‘de lage weide’. Het is geweldig om de kinderen te zien ontwikkelen en om te zien dat ze steeds meer zelfvertrouwen krijgen.

Romy Luiken

Mijn naam is Romy Luiken. Ik ben 23 jaar oud en woon in Made. Ik geef les aan groep 7 op ‘de lage weide’ in Made. Zelf ben ik als Mini begonnen binnen het MiniMaxitheater. Inmiddels, 12 jaar later, ben ik spelend lid bij de Maxi’s en leiding van de Ienie-Mini’s. Ook ik ben sinds 2016 leiding van de Ienie-Mini’s. Ik vind het ontzettend leuk om de kinderen te zien groeien en een steentje bij te mogen dragen aan het eindresultaat na een jaar hard repeteren.

Daniëlle Simons

Ik ben Daniëlle Simons, 27 jaar en sinds oktober 2021 lid van het Mini Maxi Theater. Zingen en dansen heb ik altijd heel leuk gevonden, dus toen ik een switch maakte in mijn werk en hierdoor meer vrije tijd kreeg, heb ik mij direct aangemeld! Vanaf begin 2022 ben ik gaan meedraaien bij de Ienie-Mini’s, iets wat ik nu met liefde en plezier doe. Ik heb er erg veel zin in om aankomend seizoen vanaf het begin mee te draaien en de kinderen zien ontwikkelen in hun spel en zelfvertrouwen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u direct contact met ons opnemen via ienieminis@minimaxitheater.nl.