• Zondag uitverkocht!

    Met gepaste trots moeten we mededelen dat de zondagvoorstelling van Shrek de Musical uitverkocht zijn.

    Heeft u nog geen kaarten en wilt u de pret niet missen? Er zijn nog kaarten te koop voor de andere voorstellingen, dus wees er snel bij!

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen via reserveren@minimaxitheater.nl.


Shrek de Musical


Een musical in een groen jasje

Dit jaar zullen de Maxi's ons verrassen met een stuk vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde. Een musical voor jong en oud, welke voor velen bekend voor zal komen van de animatiefilm van DreamWorks. De voorverkoop voor de voorstellingen van zaterdag 6 en zondag 7 oktober is al gestart!

Shrek vertelt het verhaal van de Oger Shrek die in een groot stinkend moeras woont. Hij woont daar in zijn eentje tot er ineens een groep sprookjesfiguren in zijn moeras staat. Zij zijn door heer Farquaad verbannen uit Duloc. Shrek gaat verhaal halen. Farquaad belooft hem zijn moeras terug te geven als Shrek voor hem prinses Fiona bevrijdt. Samen met een pratende ezel gaat Shrek op heldentocht om de niet alledaagse prinses te redden uit een hoge toren die door een draak bewaakt wordt.

Deze familievoorstelling, boordevol humor, laat zien dat vriendschap onvoorwaardelijk kan zijn, liefde grenzeloos, dat schoonheid van binnen zit en dat je mag zijn wie je bent, wat anderen ook van je vinden.

Reserveren