• Zaterdagavond uitverkocht!

    Afgelopen zaterdagavond hebben de Ienie-Mini’s op het padium gestraalt met de première van Kauwgom Gangsters. Wilt u de Ienie-Mini’s nog op de planken zien schitteren? Voor de voorstelling van vandaag zijn nog kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

    KAUWGOM GANGSTERS

    Dit jaar zetten de Ienie-Mini’s hun nieuwe stuk Kauwgom Gangsters voor u op de planken. Een verhaal vol spanning en humor, waar alles draait om kauwgom en de verwisseling van een koffer! De voorstellingen zijn op 2 en 3 juni, dus reserveer uw plaatsen snel. Kaartjes kosten slechts €7,50.


Kauwgom Gangsters


Langs de snelweg ligt een tankstation/garage annex wegrestaurant: De Klap. 

In de kleine garage worden auto's gerepareerd, ook als ze niet kapot zijn. Er verschijnen twee louche figuren, Baas en Bram, met een koffer met een gouden handgreep. Zij worden al gauw herkend als de kauwgomgangsters en het personeel doet er alles aan om ze weg te krijgen. Maar dan raakt de koffer zoek en zonder koffer gaan de gangsters niet weg. Gelukkig verschijnt er een echtpaar met precies zo'n zelfde koffer. Het personeel leent deze koffer en geeft hem aan de gangsters, die vertrekken. Maar daarmee beginnen de verwikkelingen pas goed, want wie is wie en hoe vang je gangsters? Een vrolijke musical vol lachwekkende misverstanden.

Reserveren