• Over de Ienie-Mini's

    Het nieuwe stuk van de ienie-mini's is bekend! Een spannend en grappig stuk voor onze jongste leden. Op dit moment hebben wij nog een paar plekjes vrij in onze groep. Ben jij tussen de 9 en 12 jaar, wil je graag meespelen in een musical en heb je op woensdagavonden nog wat tijd over? Meld je dan nu aan via ienieminis@minimaxitheater.nl 

    Wij repeteren van 18:15 uur tot 19:45 uur in de Mayboom in Made.


Het verhaal


Kauwgomgangsters is een spannende musical die zich afspeelt in een garage. Hier worden auto’s gerepareerd met kauwgom?? Maar dan blijkt dat alle kauwgom in de stad verkocht is aan gangsters. Hoe moet het nu verder met de garage? Er verschijnen twee vreemde figuren in de garage, Baas en Bram, met een koffer met een gouden handgreep. Zij worden al snel herkend als de kauwgomgangsters en het personeel doet er alles aan om ze weg te krijgen. Als de koffer vervolgens zoek raakt willen de gangsters niet meer vertrekken. Gelukkig verschijnt er een echtpaar met precies zo'n zelfde koffer. Het personeel leent deze koffer en geeft hem aan de gangsters, die vertrekken. Maar daarmee beginnen de verwikkelingen pas goed, want wie is wie en hoe vang je gangsters? Een vrolijke musical vol lachwekkende misverstanden.

In juni 2018 zullen de Ienie-Mini’s (onze jongste jeugdgroep van 9 tot en met 12 jaar) een weekend lang voor u optreden in De Mayboom. Houdt u onze website en facebook in de gaten. Deze musical wilt u niet missen!