• Over de Ienie-Mini's

    Wat leuk dat je interesse hebt in onze ienie mini groep. Wij zijn een gezellige groep jongens en meiden in de leeftijd van (bijna) 9 tot en met 12 jaar. Wil je meer informatie over onze groep lees dan snel verder.


De Ienie-Mini’s


De ienie mini’s zijn onze jongste jeugdleden. Een groep van 20 kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Zij repeteren elke woensdagavond van 18.00 tot 19.45 uur in De Mayboom in Made. Tijdens een repetitie wordt er gewerkt aan zang, dans en toneel.


We repeteren een schooljaar lang en aan het einde van het jaar treden de kinderen twee keer op in een weekend. Dit alles natuurlijk met kostuums, grime, een echt decor en professionele headsets.


Lijkt het je leuk om ook mee te spelen? Je kunt je altijd inschrijven, maar op dit moment hebben wij een wachtlijst. Er zijn altijd kinderen die eind van het seizoen doorstromen naar de oudere groep, waardoor er aan het begin van een schooljaar weer nieuwe plekken vrij komen.


Wil je meer informatie of je gelijk inschrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op via ienieminis@minimaxitheater.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier hier op de site.