• De Lion King 2 Simba's Trots

    Onze Max-Mini's presenteren: De Lion King 2, Simba's Trots! Bestel uw kaarten voor slechts €5,- in de voorverkoop voor de voorstellingen op 30 juni en 1 juli. Wees er snel bij want deze voorverkoop actie loopt tot 7 juni!

    Als je de film niet kent, dan heb je vast gehoord van die wondere wereld, waarin je wordt meegenomen. Het verhaal van Simba, de welp die dolgraag de baas wil zijn, maar waar zijn kwade oom Scar een stokje voor steekt. Daar waar het originele verhaal stopt gaan wij verder!


De Lion King 2


We volgen Simba’s dochter Kiara, die, anders dan Simba vroeger, helemaal niet zit te wachten op het koningschap. Ze wil meer zijn dan alleen de troonopvolger en zoekt koppig haar eigen weg. Ook volgen we het verhaal van de Bannelingen. Simba zijn eerste daad als koning was de leeuwinnen die trouw volgelingwaren van Scar verbannen naar het schaduwland. Daar waar niets groeit en dus bijna geen dier komt. Zira, de vrouw die door Scar was gekozen tot zijn koningin heeft zijn bewind overgenomen en leidt nu deze groep. Haar zoon krijgt de opdracht zo dicht mogelijk bij Kiara en dus Simba te komen. Om dan Koning Simba te vermoorden. Zal dat goed gaan?

Kom in juni kijken en beleef dit avontuur vol bekende en minder bekende nummers, magische kleuren, schitterende maskers en bovenal een waardevolle en zeer relevante boodschap! Onze mini’s bestaan 10 jaar  dus we pakken groots uit, mis het niet!

Reserveren