• Zaterdagavond uitverkocht!

  Onze zaterdagavond voorstelling van De 3 Musketiers is uitverkocht. Maar wilt u toch nog mee genieten? Dan kunt u nog snel kaarten bestellen voor zaterdagmiddag 7 en zondagmiddag 8 oktober.

  Last minute actie!

  Voor de zaterdagmiddag hebben we een last minute actie: voor deze voorstelling zijn de laatste kaarten slechts €7,50
  Bestel snel!

  Eén voor allen en allen voor één!

  Onze volgende uitdaging zal u bekend in de oren klinken. We zijn druk bezig om weer een grote musical van naam op de planken te kunnen brengen: "De drie musketiers" van Alexandre Dumas, eerder landelijk uitgebracht door Joop v.d. Ende, theaterproducties.

  Een musical die bij menigeen mooie herinneringen op zal roepen en daar doen we het voor! De uitvoering van deze schitterende musical staat gepland op 7 en 8 oktober en vindt plaats in de theaterzaal van de Mayboom in Made. U bent daarbij natuurlijk ook van harte welkom.


De 3 Musketiers


Strijd, liefde en bedrog

We gaan terug naar het Parijs van een paar eeuwen geleden. De tijd dat er nog musketiers in dienst waren van de koning en een boerenzoon d’Artagnan een droom had om, tegen de wil van zijn vader in ook musketier te worden.

Het verhaal speelt zich af rond 1627, ten tijde van kardinaal Richelieu en koning Lodewijk XIII. De drie musketiers (een soort van eregarde voor de Franse koning in de 17e eeuw) zijn Aramis, Athos en Porthos. Hoewel ze bekendstaan als de drie musketiers spelen hun avonturen zich af met vier personen. De vierde musketier is waarschijnlijk zelfs de bekendste: D'Artagnan.

Hun beroemde motto was: "Eén voor allen en allen voor één!"

De belangrijkste verhaallijn is het complot van de op macht beluste kardinaal Richelieu die gebruik wil maken van de onervarenheid van de jonge koning Lodewijk XIII. Door de koning en zijn vrouw in diskrediet te brengen hoopt hij de koning tot aftreden te dwingen waarop hij zelf het leger kan aanvoeren om de hugenoten aan te vallen en de oorlog te verklaren aan Engeland. De kardinaal wordt daarbij geholpen door het hoofd van zijn garde, de graaf van Rochefort. Daarnaast zet hij een spionne en moordenares in, de valse Milady de Winter.

De drie musketiers blijven echter trouw aan de koning. Later sluit de jonge d'Artagnan zich bij hen aan. Via zijn geliefde Constance, de hofdame van de koningin, komt hij achter de snode plannen van de kardinaal. Samen met de drie musketiers probeert hij deze plannen vervolgens te dwarsbomen.

Reserveren